ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ Γυαλιά ασφαλείας 3M

Γυαλιά ασφαλείας 3M S12001SGAF

 

Αυτό είναι ένα προϊόν που πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Ενώ είναι το πιο οικονομικό σε αυτόν τον οδηγό και προέρχεται από έναν αξιόπιστο κατασκευαστή. Η 3M είναι γνωστή παγκοσμίως, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η ποιότητα είναι απαράμιλλη.

Τι το κάνει να ξεχωρίζει

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η τιμή αυτού του μοντέλου είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από τα άλλα προϊόντα αυτής της επισκόπησης. Περισσότερο από το να είναι οικονομικό, είναι κατασκευασμένο με ποιότητα και αρκετά λειτουργικό για βιομηχανικές και επαγγελματικές εφαρμογές.

IMG 20220117 165515
@topreviews.gr

Τι μας αρέσει

Μεταξύ άλλων, ένα από τα αγαπημένα μας πράγματα σε αυτό το ζευγάρι γυαλιών ασφαλείας είναι η επίστρωση Scotchgard. Η τελευταία είναι ένα ενεργό συστατικό που κολλάει καλύτερα σε σύγκριση με μια κανονική επίστρωση. Αυτό σημαίνει ότι προσφέρει υψηλότερο επίπεδο προστασίας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από αυτό που μπορούν να προσφέρουν τα περισσότερα προϊόντα.

Επιπλέον, είναι κατασκευασμένο για να προσφέρει τη μέγιστη λειτουργικότητα ακόμη και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα. Με πολυανθρακικούς φακούς που απορροφούν έως και 99,9% τις ακτίνες UV, λειτουργεί είτε βρίσκεστε σε εσωτερικούς είτε σε εξωτερικούς χώρους. Ανεξάρτητα από το αν κάνει ζέστη ή κρύο, υγρασία ή όχι, εγγυάται εξαιρετική διαύγεια.

Το εξαεριζόμενο και αφαιρούμενο παρέμβυσμα είναι επίσης ένα πλεονέκτημα. Πρόκειται για ένα προαιρετικό αξεσουάρ, το οποίο θα ελαχιστοποιήσει την έκθεση των ματιών σε επιβλαβή στοιχεία.Επίσης, συνοδεύεται από μια μαλακή γέφυρα μύτης. Με αυτόν τον τρόπο, εφαρμόζει καλύτερα, εμποδίζοντας τα γυαλιά να γλιστρούν καθώς κινείστε.

Τι δεν μας άρεσε

Ενώ πρόκειται γενικά για ένα εξαιρετικό προϊόν, ένα από τα ζητήματα είναι ότι δεν διαθέτει πλευρικές ασπίδες. Ακόμα και αν τα γυαλιά γέρνουν ελαφρώς προς το πλάι του προσώπου, η προστασία που προσφέρει μπορεί να μην είναι αρκετή.

Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις;

Αν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση που διαθέτει πλευρικές ασπίδες, εξετάστε το ενδεχόμενο των γυαλιών ασφαλείας Magid Y50BKAFA Iconic Y50 Design Series.

Γυαλιά ασφαλείας 3M Solus 1000

 

Το ίδιο το εμπορικό σήμα είναι ήδη ένας καλός λόγος για να έχετε αυτό το ζευγάρι στο ραντάρ σας. Διαθέτει τα πιο καινοτόμα χαρακτηριστικά που θα βρείτε στα σημερινά γυαλιά ασφαλείας. Για να μην αναφέρουμε ότι έχει περάσει από μια σειρά δοκιμών που αποδεικνύουν την ποιότητά του.

IMG 20220117 1654171
@topreviews.gr

Τι το κάνει να ξεχωρίζει

Πρόκειται για ένα από τα πιο άνετα γυαλιά ασφαλείας που θα βρείτε. Η μαλακή γέφυρα μύτης και οι συνδέσεις στους φακούς είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν άνετο στη χρήση, ακόμη και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε πιο παραγωγικοί σε ό,τι κι αν κάνετε.

Τι μας αρέσει

Εκτός από τη φήμη του κατασκευαστή του, ένα ακόμη πράγμα που μας αρέσει σε αυτό το προϊόν είναι η επίστρωση στο φακό. Αυτή είναι αποτελεσματική στην πρόληψη των γρατζουνιών. Ακόμη και μετά από χρόνια χρήσης, περιμένετε τα γυαλιά να φαίνονται αστραφτερά. Ο σπορ σχεδιασμός χαμηλού προφίλ είναι επίσης ένα πλεονέκτημα. Αυτό δεν είναι μόνο άνετο, αλλά βελτιώνει και την όρασή σας. Μπορείτε να βλέπετε περισσότερα ακόμη και όταν φοράτε τα γυαλιά. Αυτό συμβαίνει σε αντίθεση με άλλα κακοσχεδιασμένα γυαλιά ασφαλείας που μπορεί να εμποδίζουν την περιφερειακή σας όραση.

Τι δεν μας άρεσε

Ο κατασκευαστής έκανε κάποιους τολμηρούς ισχυρισμούς σχετικά με την ικανότητά του να ειναι anti-fog και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μάσκες – εμείς πάντως επιβεβαιώσαμε την ικανότητα antifog αλλα θα επιστρεψουμε εκτενέστερα.

Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις;

Για μια εναλλακτική λύση που παρέχει καλύτερη αντοχή – ίσως να θέλετε να εξετάσετε τα γυαλιά ασφαλείας Klein Tools 60164. Τα τελευταία διαθέτουν εξαιρετικούς φακούς για διαφορετικές συνθήκες.

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!